Stichting voor Christelijke Filosofie

Boeken

BOEKENREEKS VERANTWOORDING

 

Verantwoording afleggen van het geloof kan op verschillende manieren. Over het algemeen is daar geen filosofische kennis bij nodig. Verantwoording afleggen begint in de dagelijkse omgang. Maar daar eindigt het niet! Vragen die in deze tijd ook op gelovigen afkomen, zijn vaak zeer ingewikkeld. Daardoor vraagt verantwoording afleggen van het geloof vaak diepere bezinning. Zeker in onze gecompliceerde, verwetenschappelijkte wereld bestaat er behoefte aan een christelijke verantwoording die goed doordacht is. Christelijke Filosofie levert daar een bijdrage aan. Een dergelijke christelijk-wijsgerige verantwoording wordt geboden in de boekenreeks Verantwoording.

 

De reeks wordt uitgegeven door Buijten & Schipperheijn.

 

Abonnement

Als abonnee van de Verantwoordingsreeks ontvangt u automatisch elke uitgave en krijgt u maar liefst 20% korting op de verkoopprijs. Klik hiervoor op onderstaande button.

 

Abonnement

Het is ook mogelijk om losse exemplaren te bestellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@christelijkefilosofie.nl of te bellen naar 033 – 43 28 288.

 

Verantwoordingsreeks

34. R. van Putten, B. Cusveller, R. Nijhoff. Denken om Shalom. (verwacht mei 2017. Wilt u dit boek vast reserveren, neem dan contact op via info@christelijkefilosofie.nl of via T 033 – 43 28 288)

33. B. Cusveller, M.J. de Vries. Cinemasofie.
32. B.D. Hengstmengel. Denken met het hart.
31. A. Plantinga. Het echte conflict.
30. R.A. Jongeneel. Eerlijke economie.
29. M.J. Verkerk, B. Cusveller, J. Hoogland, M. Vermeulen.Scherp gezien.
28. M.D. Stafleu.Chronos & Clio.
27. R. Kuiper. Moreel kapitaal.
26. B. Goudzwaard, M. Vander Vennen R.S.W., D. van Heemst, H.A.C. Weigand – Timmer. Wegen van hoop in tijden van crisis.
25. M.J. Verkerk, J. Hoogland, J. van der Stoep, M.J. de Vries. Denken, ontwerpen, maken.
24. J. van der Stoep, R. Kuiper, T. Ramaker (red.). Alles wat je hart begeert?
23. B. Cusveller, M.J. Verkerk, M.J. de Vries. De Matrix Code.
22. G.J. Buijs, P. Blokhuis, S. Griffioen, R. Kuiper (red.). Homo Respondens.