Sinds 1 november heeft Stichting voor Christelijke Filosofie twee nieuwe medewerkers. Beiden stellen zich graag aan u voor.

 

Suzanne van Bart is de nieuwe eindredacteur van tijdschrift Soφie.

“Mijn naam is Suzanne van Bart. Per 1 november heb ik het stokje overgenomen als eindredacteur van Soφie. Hier kan ik mijn opleiding en interesse in theologie en filosofie combineren met praktisch werk rondom taal en tekst. Ik kijk er vooral naar uit om samen met de redactie mooie, nieuwe nummers te creëren waarvan de inhoud iets in beweging zet bij de lezers; als de lezer geprikkeld is en gestimuleerd wordt om de eigen gedachten verder te vormen over een onderwerp, is een nummer wat mij betreft zeer geslaagd.”

 

Tabitha Moes is begonnen als redacteur en communicatiemedewerker.

“Ik ben Tabitha Moes, 23 jaar, afgestudeerd theoloog en sinds 31 oktober de nieuwe redacteur en communicatiemedewerker. Toen ik mijn masterstudie in maart had afgerond, ging op zoek naar een manier waarop ik praktisch aan de slag kon gaan met mijn studie, maar toch ook inhoudelijk uitgedaagd kon worden. Deze functie biedt precies wat ik zoek: ik ben bezig met mensen, contacten leggen, organiseren en redigeren en ik kan tijdens die werkzaamheden ook zélf veel leren van wat er inhoudelijk voorbij komt. Ik zie dit als een hele mooie kennismaking met het christelijk-academische werkveld.”

Recente artikelen

Bestaat christelijke filosofie? Verslag van een gastcollege aan de Evangelische Hogeschool

Op 2 april gaf prof. mr. dr. Richard Steenvoorde, bijzonder hoogleraar christelijke filosofie aan de Universiteit Rotterdam, een introductiecollege filosofie aan de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. Het college was voor…

Vr 12 apr 24  | Leestijd: 5 min

Het nieuwste nummer van Sophie over Zin!

Het eerste nummer van Sophie van dit jaar is uitgekomen: een themanummer over ‘Zin!’ Met dit nieuwe jaar starten we ook met een nieuwe en frisse vormgeving! Zin maken, kan…

Do 28 mrt 24  | Leestijd: 1 min