Stichting voor Christelijke Filosofie

Lid worden

LID WORDEN

 

Bent u betrokken bij het gedachtegoed van de Christelijke Filosofie en wilt u ons werk ondersteunen en tegelijk op de hoogte blijven? Dan kunt u kiezen voor een lidmaatschap van de Vereniging voor Reformatorische Wijsbegeerte.

Een lidmaatschap kost € 70,- per jaar (€35,- voor studenten, voor maximaal 4 jaar en alleen tijdens studie). In een lidmaatschap zit kosteloos inbegrepen een abonnement op onze tijdschriften Philosophia Reformata (digitaal abonnement met toegang tot alle reeds verschenen uitgaven) en Sophie. Als u de papieren versie van Philosophia Reformatie wilt ontvangen, dan kost een abonnement €85,- per jaar. Daarnaast houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de Christelijke Filosofie door middel van onze nieuwsbrief Aspecten (2x per jaar) en ontvangt u korting op het bijwonen van bijeenkomsten van de Stichting. Uiteraard kunt u zich ook abonneren op de Verantwoordingreeks.

Lidmaatschap van de Vereniging voor Reformatorische Wijsbegeerte loopt per kalenderjaar en wordt automatisch met een jaar verlengd. Opzeggen kan tegen einde van het jaar met een opzegtermijn van vier weken. Leden moeten in principe voor het hele jaar contributie betalen, ook als ze eerder in het jaar opzeggen. Verdere informatie over de voorwaarden van het lidmaatschap kunt u lezen in de statuten.

Aanmelding kan (bij voorkeur) door middel van het invulformulier of via email (info@christelijkefilosofie.nl). U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen (033 – 43 28 288). Als wij niet opnemen, kunt u een boodschap inspreken. Wij bellen u dan later terug.