Stichting voor Christelijke Filosofie

Lid worden

LID WORDEN

 

Bent u betrokken bij het gedachtegoed van de Christelijke Filosofie en wilt u ons werk ondersteunen en tegelijk op de hoogte blijven? Dan kunt u kiezen voor een lidmaatschap van de Vereniging voor Reformatorische Wijsbegeerte.

Een lidmaatschap kost € 70,- per jaar (€35,- voor studenten, voor maximaal 4 jaar en alleen tijdens studie). In een lidmaatschap zit kosteloos inbegrepen een abonnement op onze tijdschriften Philosophia Reformata (digitaal abonnement met toegang tot alle reeds verschenen uitgaven) en Sophie. Als u ook de papieren versie van Philosophia Reformatie wilt ontvangen, dan kost een abonnement €85,- per jaar.

Daarnaast houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de Christelijke Filosofie door middel van onze nieuwsbrief Aspecten (2x per jaar) en ontvangt u korting op het bijwonen van bijeenkomsten van de Stichting. Uiteraard kunt u zich ook abonneren op de Verantwoordingreeks.

*
Aanmelding (bij voorkeur) via email: stuur een bericht naar info@christelijkefilosofie.nl of telefonisch: bel naar 033 – 43 28 288. Gebruik maken van het invulformulier is ook een mogelijkheid.

Zie eerst de informatie hierboven