Stichting voor Christelijke Filosofie

Vrijwilligers

VRIJWILLIGERS GEZOCHT


Draagt u Stichting voor Christelijke Filosofie een warm hart toe én heeft u tijd over om ons te helpen met een aantal concrete werkzaamheden? Dan komen wij graag met u in contact!

Stichting voor Christelijke Filosofie beschikt over een kleine staf op kantoor. Ook zijn er enkele vrijwilligers actief. We organiseren onder andere activiteiten en willen laten zien waar de Stichting voor staat. Om al het werk te kunnen doen, hebben we meer vrijwilligers nodig, die ons willen ondersteunen:

  • Het verzorgen en organiseren van de boekentafel bij activiteiten (locatie: verspreid over het land)
    Bij veel van onze activiteiten verkopen we onze boeken en laten we de bezoekers kennismaken met onze nieuwsbrief Aspecten en magazine Sophie. We leggen contacten en bouwen op deze manier aan onze zichtbaarheid en ons netwerk. Zo leren de bezoekers de Stichting kennen en kunnen wij laten zien wat we allemaal doen. Via de boekentafel laten we ons visitekaartje achter bij de bezoekers.
    Bent u enthousiast over de Stichting, vindt u het leuk om met mensen contact te maken en bent u bereid om spullen met uw auto van A naar B (en weer terug) te rijden? Dan is deze taak misschien wat voor u.
  • Gastheer/gastvrouw bij activiteiten (locatie: verspreid over het land)
    U ontvangt de gasten, heet hen welkom en maakt hen wegwijs bij onze (grote) activiteiten. Verder vergelijkbaar met punt 2.
    *

Vergoeding:
In bepaalde gevallen is een vrijwilligersvergoeding mogelijk. Wanneer u bij de boekentafel aan de slag gaat of als gastheer/gastvrouw optreedt, kunt u gratis de betreffende activiteit bijwonen.

Meer informatie en aanmelding:
Ziet u mogelijkheden om bij te dragen aan de Stichting? Dan kunt u contact opnemen met Marieke Haan. Dit kan via info@christelijkefilosofie.nl of T 033 43 28 288.