Stichting voor Christelijke Filosofie

Studiekring Ede

Over deze studiekring:

Al vele jaren organiseert de studiekring Ede van september t/m april elke laatste donderdag van de maand een kringavond. In verband met Corona komt de filosofiekring dit jaar bijeen in het Gemeentecentrum van de Evangelisch-Lutherse Kerk in Ede (Maanderweg 27, 6711 NC Ede).  De avonden starten om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur. Halverwege de avonden is er een pauze.

Voorafgaand aan een kringseizoen wordt op basis van behoeften en interesses van de kringleden een seizoensthema gekozen met een bijbehorend programma.

Elke kringavond wordt ingeleid door een kringlid of door iemand van buiten de kring. De inleider geeft vooraf aan welke literatuur bestudeerd moet worden. Na de inleiding gaan we met elkaar het gesprek aan. De leden van de studiekring zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden met uiteenlopende beroepen en kerkelijke achtergronden. Deze pluriformiteit geeft vanuit verschillende invalshoeken mooie, interessante en brede gesprekken/discussies, waarin we met alle respect met elkaar omgaan.

 

Contact

Voor contact en inlichtingen: Albert Barneveld, email scf_studiekring_ede@yahoo.com.

Graag tot ziens!

Alle studiekringen: